Het werd een bijzonder drukke maar leuke dag afgelopen zondag. Onze vijfde kinderboekenbeurs mocht weer heel wat bezoekers ontvangen! Er werd met volle teugen genoten van de voorleessessie van Marc De Bel en Sylvia Vanden Heede, het interactief theater van de vertelkat, het leuke verhaal van de familie De Vlaeminck/Lageder “Is dat alles?”, het schimmenspel. Je kon leren strips tekenen, verhalen schilderen of even langs gaan bij de gekke kapper en je een leuke snoet laten schilderen of dansen op de speelplaats. De boekenliefhebbers lieten zich gaan in de verkoopzaal waar heel wat keuze was aan jeugdboeken. Onze ouderraad/vriendenkring die mee instond voor de organisatie verzorgde de catering. Er was voor elk wat wils wat resulteerde in een mooie geslaagde editie … op naar de volgende in 2017! Op de klasblogs vindt u tal van leuke foto’s!

Marc De Bel in actie

Marc De Bel in actie