Het was een hele verrassing toen ik een aantal weken geleden een mail mocht ontvangen met de melding dat ik was genomineerd voor “Leraar van het Jaar”. Blijkbaar had mijn team een dossier opgemaakt om deze nominatie te ondersteunen.

Op woensdag 20 mei 2015 vond te Brussel op het “Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming” de bekendmaking plaats van de winnaar. We werden al opgewacht in het Noord station door een delegatie van Klasse en door hen begeleid naar de zaal op de Koning Albert II laan. Een fotoshoot, koffie en allerlei lekkers, een mooie show gevolgd door een leuke receptie en het plaatje was compleet. Deze leuke namiddag mogen delen met 200 andere super enthousiaste collega directeurs maakte het geheel af. Door de vele aangename babbels achteraf hebben ze ons om 19.00u moeten buiten vegen. Het was dus een hele geslaagde super leuke namiddag. Van harte dank aan mijn super team dat ik dit mocht mee beleven!

Nominatie Leraar van het jaar