Op vrijdag 12 en 13 augustus nam Maggy Favyts, directeur van BS Klim Op, deel aan de “Dodentocht” te Bornem. De 100 km werden met succes afgelegd! Ilse, Dorien en Sylvain hebben samen met mevr. Maggy de eindmeet gehaald. Rudy haalde ook de finish maar moest op 60 km het viertal laten gaan omdat het tempo voor hem te hoog lag. Bart en Filip stapten de eerste 42 km mee maar moesten toen opgeven wegens te pijnlijke voeten.

Enkele dappere leden van de ouderraad/vriendenkring waren ook aanwezig om de stappers op geregelde tijdstippen dag en nacht aan te moedigen! Dit werd zeer gewaardeerd door de wandelaars!

Een logistiek team zorgde voor de verzorging van de -bij sommige- zeer pijnlijke voeten en voor voldoende eten en drank.

De goede begeleiding door de ouderraad/vriendenkring, het logistiek team, de vele online supporters, de talrijke grote en kleine sponsors en het goede gezelschap zorgden er mede voor dat opgeven geen optie was. Mevr. Maggy moesten zou de eindmeet halen!

Hoeveel deze actie heeft opgeleverd wordt bekend gemaakt op donderdag 1 september 2016 om 15.00u op de speelplaats van onze school. Allen van harte welkom!

Ook de trekking van de tombola zal dan plaats vinden. Tot donderdag 1 september 15.00u kan men nog steeds steunkaarten kopen aan €2.00! U kan hiervoor terecht op het secretariaat van de school.