Om een mooi hoofdstuk af te sluiten wordt er jaarlijks voor onze K3tjes een “sleep over” georganiseerd door hun juffen. Dit is een van de activiteiten waar ze het hele schooljaar naar uit kijken.

Vanaf 19.15u waren ouders al druk in de weer om matrassen op te blazen, slaapzakken klaar te leggen, kledij klaar te leggen, …. Er waren er duidelijk wat nerveus om hun kapoen op school “achter te laten.” De kleuters daarentegen hadden al snel geen oog meer voor mama en papa en gingen ravotten met hun vriendjes.

Eens alle mama’s en papa’s naar huis waren werd het een leuke boel: spelletjes spelen, naar een verhaaltje luisteren, pyjama aantrekken, lekker liggen lachen in bed…. tot uiteindelijk de oogjes van vermoeidheid dicht vallen zzzzzzzzzzzzzzzzz, tot de volgende ochtend! Om 06.15u waren de eerste energieke kleuters al paraat om voor actie te zorgen!

Snoetje wassen, kleedjes aan, lekker ontbijt, tanden poetsen, opruimen en naar de klas voor weer een leuke dag, zucht :-), wat kan het leven toch mooi zijn!