Officieel vindt de “Dag van de leerkracht” plaats op 5 oktober…. laat dat nu dit jaar de dag zijn voor ons spaghettifestijn, niet echt ideaal om dan veel activiteiten te plannen. Onze inventieve ouderraad/vriendenkring had het lumineuze idee om deze dag dan maar te verplaatsen naar woensdag 3 oktober 2018!

De leerkrachten werden ’s middags verwend met een aperitiefje, lekkere soep, een heel buffet en overheerlijke dessert. Daarmee was de kous echter niet af!!! Na het goed gesmaakte middagmaal werden we verwacht op de boerderij “Den Ighemkouter” voor een teambuilding. Ik zou een ellenlang verslag kunnen schrijven maar de foto’s spreken voor zich! Het werd een superleukemegatoffe namiddag! Neem zeker ook een kijkje op hun facebookpagina:

www.facebook.com/Kinderfeestjes-op-de-boerderij-221422914705705/?fref=ts

www.facebook.com/Kinderfeestjes-op-de-boerderij-221422914705705/?fref=ts