Onze Ouderraad/Vriendenkring bestaat uit een groep van meer dan 20 enthousiaste ouders en sympathisanten die zich op vrijwillige basis inzetten voor een aangename, toffe school voor onze kinderen. We willen graag mee helpen om van GO! basisschool Klim Op een fijne plek voor te maken!

Onze DOELSTELLINGEN:

  1. ONTMOETEN
    Wij organiseren op regelmatige basis activiteiten waar de ouders elkaar kunnen ontmoeten. Op deze activiteiten kunnen ouders elkaar beter leren kennen.  Zo is er onze wafelenbak,  de bloemenverkoop, voorzien wij een drank- en eetstandje tijdens de oudercontacten, organiseren wij de dag van de leerkracht, infoavonden (bvb rond gamen, pestproblematiek, …), …
  1. ONDERSTEUNEN
    Wij ondersteunen de werking van de school door de handen uit de mouwen te steken tijdens het spaghettifestijn, het schoolfeest, de opendeurdag, de boekenbeurs, de carnavalsoptocht, klusjesdag, het verdelen van de verteltassen …

Wij  ondersteunen de school ook met financiële giften die in overleg met de school een bestemming krijgen welke ten goede komen van alle leerlingen. Vb. tussenkomst van  €15 per kind voor de GWP in het 2e, 4e en 6e leerjaar, theatergezelschappen op school, museumbezoeken, gratis deelname aan de sportactiviteiten op woensdagnamiddag, aankoop speeltoestellen kleuterspeelplaats, aankoop en uitbreiding avonturenpad voor de lagere, …

  1. MEEDENKEN, ADVISEREN EN OVERLEGGEN

Wij vergaderen een 6-tal keer per schooljaar. Tijdens deze avondbijeenkomsten geeft de directie toelichting bij het schoolbeleid en krijgen de ouders gelegenheid om hierop in te spelen. De besproken onderwerpen zijn divers. Ouders kunnen ook eigen onderwerpen en suggesties naar voor brengen.

HELPERS

Bij elke activiteit zijn helpende handen meer dan welkom. Je hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn op de vergaderingen maar geeft aan bij welke activiteit je kan meehelpen. Zo kunnen we steeds hulp gebruiken bij het bakken van wafels, de bediening tijdens het spaghettifestijn, de bloemenverkoop, het verdelen van de verteltassen …

Steek je graag een handje toe, denk je graag mee over het schoolbeleid, is organiseren één van je favoriete bezigheden, ben je een enthousiasteling of wil je gewoon mensen leren kennen? Aarzel dan niet en laat het ons weten!

Ouderraadklimop@outlook.be

Ik kijk alvast uit naar een prettige samenwerking!

Stephanie Bombaert

Voorzitter Ouderraad/Vriendenkring