De politie van Geraardsbergen en Lierde lanceerde in oktober een leuke actie voor “De Warmste Week”, dopjes verzamelen voor het goede doel.
Wij als school en het MOS-team zagen hierin verschillende leuke activiteiten en doelen naar boven komen. We zagen het breed, klasoverschrijdend en passend binnen alle domeinen.

De peuters en kleuters van onze school gaven alvast het startsignaal en werkten samen met de juffen creatief samen om zo tot een prachtig resultaat te komen. Ze stellen dan ook met veel fierheid “Marcel” het DOPJESMONSTER voor.

De kinderen van het vijfde leerjaar zagen het nog ruimen en muzikaler. Een lied over “Marcel” om zo de dopjes te promoten zagen ze wel zitten. Ze gingen dan ook creatief aan het werk. Het lied wordt verwacht in NOVEMBER. De officiële opening van Marcel volgt in november.

Met het sparen starten we al VANDAAG, dus breng alle dopjes mee en deponeer ze bij “Marcel, het dopjesmonster” die je kan terugvinden onder het afdak met daarbij de nodige instructies. BEDANKT voor jullie inzet!