Stadsklassen dag 2. Na een stevig ontbijt werden de leerlingen verwacht in de plantentuin van Universiteit Gent. De leerlingen mochten er op avontuur in de verschillende serres waar ze planten, zaden en vruchten uit de hele wereld mochten onderzoeken. Na al dat werk genoten de leerlingen van hun zelfgemaakt lunchpakket. De batterijen werden terug wat opgeladen om nadien nog aan de slag te kunnen gaan in het MSK. De leerlingen wandelden eerst rond in het museum om inspiratie op te doen voor hun eigen werk. Nadien gingen ze zelf aan de slag in de ateliers van het museum. Om af te sluiten werd nog een bezoek gebracht aan de Sint-Pieters abdij en de mooi verzorgde tuin van de paters. De dag wordt afgesloten met een heerlijk avondmaal en nog een filmavond in het hostel. Prettige avond allemaal ! Groetjes L4